Sabtu, 12 Juni 2021

Aytaç Kara Galatasaray / Aytaç Kara'dan Galatasaray ve transfer açıklaması ... : Aytaç'ı beşiktaş ve aytaç kara'ya beşiktaş ve trabzonspor'un da ilgisi olduğu fakat 1993 doğumlu oyuncunun galatasaray'ı.

Aytaç Kara Galatasaray / Aytaç Kara'dan Galatasaray ve transfer açıklaması ... : Aytaç'ı beşiktaş ve aytaç kara'ya beşiktaş ve trabzonspor'un da ilgisi olduğu fakat 1993 doğumlu oyuncunun galatasaray'ı.. Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kasımpaşalı aytaç kara ile el sıkıştı. Bu sezon süper lig'in ilk yarısında kasımpaşa formasıyla 12 maça çıkan. Galatasaray, kasımpaşa'dan ayrılan aytaç kara'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Galatasaray kulübü, aytaç kara ile üç yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Aytaç kara ile ön protokol imzalandı.

Aytaç kara, imza sonrasında ilk açıklamasında, galatasaray, kim olursa olsun her zaman şampiyonluğa oynayan bir camiadır. Küme düşen bursaspor'da sezonun en dikkat çeken oyuncusu olan aytaç'ın kısa bir süre önce görüştüğü. Kasımpaşa forması giyen aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. Aytaç, avrupa'da oynama hayali olduğunu ifade etti. Fanatik'in haberine göre, aytaç kara ile 2.5 yıllık sözleşme imzalanacak.

Galatasaray'da rota Aytaç Kara - Spor
Galatasaray'da rota Aytaç Kara - Spor from foto.haberler.com
Fanatik'in haberine göre, aytaç kara ile 2.5 yıllık sözleşme imzalanacak. Aytaç kara'nın kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Galatasaray'da yerli transferde harekât arka arkaya açıklanan isimlerle başladı… sarı kırmızılı takım önce alpaslan öztürk'ü ardından da aytaç kara'yı transfer ettiklerini duyurdu. Aytaç, avrupa'da oynama hayali olduğunu ifade etti. Galatasaray, kasımpaşa'dan ayrılan aytaç kara'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Kasımpaşalı futbolcu aytaç kara, galatasaray'ın kendisine resmi transfer teklifi yaptığı iddialarını yalanladı. Aytaç kara, bu sezon 26 lig maçında 4 gol attı 2 de asist yapma başarısı gösterdi. Aytaç kara, trabzonspor ve bursaspor'un ardından kasımpaşa'da da birlikte forma giydiği takım arkadaşı başarılı futbolcu, galatasaray'ın kendisine teklif götürdüğü iddialarıyla ilgili olarak ise.

Kulübüyle sezon sonunda sözleşmesi bitecek aytaç için bonservis bedeli ödenmeyecek.

Ocak ayında transfer döneminin açılmasıyla galatasaray bütçe oluşturup oluşturmaz aytaç kara'yı açıklaması bekleniyor. Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kasımpaşalı aytaç kara ile el sıkıştı. Kasımpaşa kulübü'nden daha önce ryan donk, mbaye diagne, fatih öztürk. 2.30.süper lig galatasaray'da halil akbunar sesleri. Aytac kara, 28, türkiye kasımpaşa, 2019'den beri merkez orta saha piyasa değeri: 23 099 просмотров • 20 дек. Galatasaray'da yerli transferde harekât arka arkaya açıklanan isimlerle başladı… sarı kırmızılı takım önce alpaslan öztürk'ü ardından da aytaç kara'yı transfer ettiklerini duyurdu. Galatasaray, kasımpaşalı aytaç kara ile sezon sonu için her konuda anlaşmaya vardı. Transfer çalışmalarına hız veren galatasaray'da yönetimi, beşiktaş'ın da gündeminde olan kasımpaşa'da top koşturan aytaç kara ile 2.5 yıllığına anlaşmaya vardı. Aytaç, avrupa'da oynama hayali olduğunu ifade etti. Kulübüyle sezon sonunda sözleşmesi bitecek aytaç için bonservis bedeli ödenmeyecek. Aytaç kara ile ön protokol imzalandı. Galatasaray, alpaslan öztürk ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını kap'a bildirdi.

Aytaç, avrupa'da oynama hayali olduğunu ifade etti. Aytaç kara ile ön protokol imzalandı. Aytaç kara'nın galatasaray ile sezon sonu için büyük oranda anlaştığı ve yaz aylarında resmi imzayı atacağı belirtildi. Çünkü aytaç kara'nın kasımpaşa ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor… tecrübeli oyuncu daha önce de galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Galatasaray aytaç kara için kasımpaşa ve oyuncuyla anlaşmaya vardı.

Galatasaray'da Aytaç Kara transferi tamam! Sıradaki ...
Galatasaray'da Aytaç Kara transferi tamam! Sıradaki ... from gazeteburda.com
Ntvspor açıkladı aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. Galatasaray, kasımpaşa'dan ayrılan aytaç kara'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Kasımpaşa forması giyen aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. Her sene en büyük hedeflerle yoluna çıkar. Bu sezon süper lig'in ilk yarısında kasımpaşa formasıyla 12 maça çıkan. Küme düşen bursaspor'da sezonun en dikkat çeken oyuncusu olan aytaç'ın kısa bir süre önce görüştüğü. Galatasaray'da yerli transferde harekât arka arkaya açıklanan isimlerle başladı… sarı kırmızılı takım önce alpaslan öztürk'ü ardından da aytaç kara'yı transfer ettiklerini duyurdu. Aytac kara, 28, türkiye kasımpaşa, 2019'den beri merkez orta saha piyasa değeri:

2.30.süper lig galatasaray'da halil akbunar sesleri.

Aytaç kara, imza sonrasında ilk açıklamasında, galatasaray, kim olursa olsun her zaman şampiyonluğa oynayan bir camiadır. Küme düşen bursaspor'da sezonun en dikkat çeken oyuncusu olan aytaç'ın kısa bir süre önce görüştüğü. Aytaç'ı beşiktaş ve aytaç kara'ya beşiktaş ve trabzonspor'un da ilgisi olduğu fakat 1993 doğumlu oyuncunun galatasaray'ı. Ocak ayında transfer döneminin açılmasıyla galatasaray bütçe oluşturup oluşturmaz aytaç kara'yı açıklaması bekleniyor. Kısa süre içinde aytaç ile 2.5 yıllık. 2.30.süper lig galatasaray'da halil akbunar sesleri. Galatasaray kulübü, aytaç kara ile üç yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Kasımpaşa forması giyen aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. Galatasaray, alpaslan öztürk ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını kap'a bildirdi. Aytac kara, 28, türkiye kasımpaşa, 2019'den beri merkez orta saha piyasa değeri: Kasımpaşa kulübü'nden daha önce ryan donk, mbaye diagne, fatih öztürk. Aytaç kara'nın kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Galatasaray, kasımpaşa'dan ayrılan aytaç kara'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Ocak ayında transfer döneminin açılmasıyla galatasaray bütçe oluşturup oluşturmaz aytaç kara'yı açıklaması bekleniyor. Kasımpaşa'daki sözleşmesi sezon sonu bitecek aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. Galatasaray kulübü, aytaç kara ile üç yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Kasımpaşa'daki sözleşmesi haziran ayında bitecek 28 yaşındaki orta saha, yeni sezonda galatasaray forması giyecek. Süper lig'de devre arasında yapacağı takviyelerle rotasyonu arttırmak isteyen galatasaray, aytaç kara ile anlaştı.

Galatasaray, Aytaç Kara'yı listesine aldı
Galatasaray, Aytaç Kara'yı listesine aldı from icdn.ensonhaber.com
Iha28 haziran 2020 pazar 13:19. Aytaç kara'nın kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Yeni transferimiz aytaç kara galatasaray'da şampiyonluklar yaşamak istediğini belirterek, abdurrahim başkanımızın dediği gibi evime geldim. Aytaç kara galatasaray ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aytaç kara galatasaray haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Galatasaray, kasımpaşa'dan ayrılan aytaç kara ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Aytaç kara, trabzonspor ve bursaspor'un ardından kasımpaşa'da da birlikte forma giydiği takım arkadaşı başarılı futbolcu, galatasaray'ın kendisine teklif götürdüğü iddialarıyla ilgili olarak ise. Aytaç kara, bu sezon 26 lig maçında 4 gol attı 2 de asist yapma başarısı gösterdi. Kısa süre içinde aytaç ile 2.5 yıllık.

Süper lig'de devre arasında yapacağı takviyelerle rotasyonu arttırmak isteyen galatasaray, aytaç kara ile anlaştı.

Aytaç kara'nın galatasaray ile sezon sonu için büyük oranda anlaştığı ve yaz aylarında resmi imzayı atacağı belirtildi. Kısa süre içinde aytaç ile 2.5 yıllık. Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kasımpaşalı aytaç kara ile el sıkıştı. Kasımpaşa'daki sözleşmesi sezon sonu bitecek aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. Bu sezon süper lig'in ilk yarısında kasımpaşa formasıyla 12 maça çıkan. Kasımpaşa forması giyen aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. Aytaç kara, imza sonrasında ilk açıklamasında, galatasaray, kim olursa olsun her zaman şampiyonluğa oynayan bir camiadır. Galatasaray'ın ilk devre arası transferi aytaç kara oldu. Fanatik'in haberine göre, aytaç kara ile 2.5 yıllık sözleşme imzalanacak. Aytaç, avrupa'da oynama hayali olduğunu ifade etti. Galatasaray, alpaslan öztürk ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını kap'a bildirdi. Galatasaray'da yerli transferde harekât arka arkaya açıklanan isimlerle başladı… sarı kırmızılı takım önce alpaslan öztürk'ü ardından da aytaç kara'yı transfer ettiklerini duyurdu. Galatasaray kulübü, aytaç kara ile üç yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Aytaç, avrupa'da oynama hayali olduğunu ifade etti aytac kara. Her sene en büyük hedeflerle yoluna çıkar.

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya